• Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

Mondzorg in omgeving Den Haag (Monster)

Goede mondzorg is erg belangrijk om uw mondgezondheid optimaal te houden. Prophyliss biedt diverse behandelingen aan wat betreft mondzorg in de omgeving van Den Haag. U kunt bij Prophyliss terecht voor bijvoorbeeld een controle, voor preventieve behandelingen of voor het behandelen van parodontitis.

Prophyliss biedt totale mondzorg in de omgeving van Den Haag

De mondzorg die Prophyliss biedt is gericht op het voorkomen en het behandelen van diverse mond- en tandvleesproblemen. De meeste behandelingen vallen onder de preventieve mondzorg, zoals een gebitsreiniging en een periodieke controle.

De gemiddelde preventieve behandeling bestaat uit voorlichting en instructie, een gebitsreiniging, polijsten en een fluoride-applicatie. De voorlichting en instructie zijn er op gericht dat u na afloop weet wat u zelf kunt doen om een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Hierna worden de tanden en kiezen tandplaque, tandsteen en aanslag vrij gemaakt. Polijsten zorgt voor een stralende lach, het maakt het glazuur spiegelglad en verwijderd oppervlakkige verkleuringen waarna de tanden lichter zijn van kleur. De behandeling wordt afgesloten met een fluoride-applicatie, het zorgt voor vermindering van tandgevoeligheid. Tevens werkt de fluoride als een beschermschild tegen het ontstaan van nieuwe gaatjes en andere slechte invloeden van buitenaf.

Mondzorg in de omgeving van Den Haag voor het behandelen van Paradontitis

Prophyliss is tevens gespecialiseerd in het succesvol behandelen van Parodontitis. Wanneer u de diagnose Parodontitis krijgt, zal de behandelplanning er als volgt uit komen te zien.

Tijdens de eerste afspraak zal de conditie van uw tandvlees in kaart gebracht worden. De verschillenden diepten tussen de tanden en kiezen (genaamd pockets) worden genoteerd in een zogenoemde parodontiumstatus. Hierna volgen enkele initiële behandelingen, hierbij worden de tanden en kiezen grondig gereinigd. Drie maanden na deze behandelingen wordt opnieuw naar de conditie van uw tandvlees gekeken (herbeoordeling), hier hoort een nieuwe parodontiumstatus bij. Het resultaat van de behandeling wordt behouden met nazorgbehandelingen.

Een afspraak maken bij Prophyliss in Monster, in de omgeving van Den Haag?

Heeft u interesse in de totale mondzorg die Prophyliss u biedt? Belt u gerust voor het maken van een afspraak naar 06 83 67 55 69. Mocht u andere vragen hebben, dan mag u altijd bellen of mailen naar info@prophyliss.nl.