• Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

Uw mondhygiënist

Mijn naam is Jillian Ophorst- van Bergen en ik ben in 2016 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Utrecht. De mondhygiënist is een HBO-opgeleide paramedicus werkzaam binnen de mondzorg. De titel mondhygiënist is een bij wet beschermde titel en mag dan ook alleen worden gevoerd door diegene die in het bezit is van een erkend mondhygiëne diploma.

Als mondhygiënist richt ik mezelf primair op de preventie van gaatjes (cariës) in tanden en kiezen en op het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Daarnaast voer ik ook curatieve taken uit die zijn gericht op genezing, zoals het behandelen van tandvlees aandoeningen. Ik heb mezelf tijdens het laatste jaar van mijn studie toegespitst op het succesvol behandelen van Parodontitis. Parodontitis is een vergevorderde ontsteking van het tandvlees dat gepaard gaat met afbraak van de weefsels en eventueel het kaakbot om tanden en kiezen heen.

Doordat ik recent ben afgestudeerd heb ik alle kennis paraat, ik behandel mijn patiënten volgens de laatste ontwikkelingen en blijf ‘up-to-date’ door regelmatige nascholing.

Kwaliteitswaarborging

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten met registratienummer 995880 en ben daarnaast aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

‘Met mijn passie voor mondzorg wil ik het zorgaanbod en de mondgezondheid in de omgeving verrijken’.