• Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

  • Behandeling door mondhygiënist zonder wachtlijst

Mondhygiënist in omgeving Den Haag (Monster)

Wilt u uw mond in optimale gezondheid houden? Dan kunt u eens een afspraak maken bij Prophyliss in Monster, de praktijk ligt in de omgeving van Den Haag. Prophyliss helpt u op verschillende manieren om uw gehele gebit gezond te krijgen en te houden.

Waar kan de mondhygiënist in omgeving Den Haag u bij helpen?

De mondhygiënist in omgeving Den Haag kan u helpen om veelvoorkomende mond- en tandvleesproblemen te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan cariës, gevoelige tanden, tandvleesontstekingen, tandplaque, tandaanslag, een slechte adem en tandsteen. Elk mondprobleem kan op andere manieren voorkomen worden. Tevens vraagt elk mondprobleem om een andere behandeling. Cariës ontstaan bijvoorbeeld door tandplaque. U kunt cariës zelf grotendeels voorkomen door uw gebit minimaal twee keer per dag goed te poetsen en te stoken of ragen. Ik geef u waar nodig graag aanvullende voorlichting en instructie over het voorkomen en verwijderen van tandplaque.

Tandplaque dat niet tijdig verwijderd wordt zal in tandsteen veranderen. U kunt tevens een afspraak maken voor het verwijderen van tandsteen, dit wordt ook wel een gebitsreiniging genoemd. Een gebitsreiniging bestaat uit voorlichting, instructie, tandsteen en aanslag verwijderen, polijsten en als laatst brengen we een fluoridevernis aan.

Uw mondhygiënist in de omgeving van Den Haag helpt u bij tandvleesproblemen

Prophyliss biedt tevens hulp bij diverse tandvleesproblemen. Enkele voorbeelden van tandvleesproblemen zijn bloedend tandvlees en terugtrekkend tandvlees. Deze problemen ontstaan door te hard poetsen, door tandplaque of door een tandvleesontsteking. Als u deze problemen niet op tijd laat behandelen, zullen de klachten verergeren.

De kans op Parodontitis neemt toe als u langere tijd met bovengenoemde klachten rond loopt. Parodontitis is een vergevorderde tandvleesontsteking, waarbij het tandvlees en kaakbot aangetast worden. Dit kan resulteren in het verliezen van tanden of kiezen. Prophyliss is gespecialiseerd in het succesvol behandelen van parodontitis.

Een afspraak maken bij de mondhygiënist in Monster, omgeving Den Haag

Wilt u een afspraak maken bij Prophyliss? De praktijk is telefonisch bereikbaar via 06 83 67 55 69. Als u bijvoorbeeld vragen heeft over de behandelingen, dan mag u ook een mail sturen naar info@prophyliss.nl.